Reduceri! Duo Anti-Age Mărește

Duo Anti-Age

YACSV07

Duo Anti-age contine Filler ochi & Filler faţă cu celule stem din struguri si acid hialuronic

Cosmeticele naturale Yahawi sunt produse la Merano, Alpii Italieni. 

Valabilitate produse (din momentul deschiderii): 12 luni

More details

454,19 lei

Mai multe informatii

Beneficii: Bucuraţi-vă de ingrijirea completă pentru faţă  intr-un pachet atractiv si premium din Alpii Italieni.

Yahawi a creat filler-ul anti-age & anti-rid pentru conturul ochilor, ideal pentru a reduce "pungile" si ridurile fine de expresie din jurul ochilor. Este potrivit pentru toate tipurile de ten şi are efect anti-rid imediat datorita consistenţei sale si acţiunii celulelor stem. Foarte util ca remediu de urgenţă dupa o noapte "alba".

 

Filler-ul anti-age pentru faţă potrivit pentru acele zone ("santuri") ale feţei si gâtului care au nevoie sa fie "umplute". Formula foarte concentrată, este potrivit pentru toate tipurile de ten şi are efect anti-rid imediat, pe riduri deja instalate.

Fillerele nu sunt injectabile, se aplică exact ca o cremă de faţă sau serum obisnuite, iar avantajele aplicatorului airless sunt: se pastrează proprietătile ingredientelor active pe toata durata folosirii sale, se consumă tot din tub si facilitează 6 luni de folosire zilnică.

Ingredientele principale:

CELULE STEM VEGETALE constituie „inima” plantelor şi o sursă preţioasă de ingrediente naturale active. Chiar dacă sunt „extrase”, extraordinarele lor proprietăţi naturale de protecţie (împotriva căldurii, a frigului, a razelor soarelui etc.) rămân neschimbate, facilitând autoregenerarea şi repararea porţiunilor afectate de factori externi. Celulele stem folosite la cremele Yahawi sunt extrase din struguri.

ACIDUL HIALURONIC Moleculele sunt prezente în mod natural în ţesutul nostru conector. Sub formă de gel, acestea conectează fibrele elastice şi de colagen, intensificându-le rezistenţa şi susţinând funcţia protectoare naturală a epidermei. Este utilizat pentru a combate ridurile şi petele de piele.

DARUTOSIDE este un extract dintr-o plantă medicinală originară din Madagascar ce stimulează productia de colagen si procesele de reparare ale pielii, actionând ca un agent anti-inflamator. 

INCI:

 

Vezi descriere ingrediente de la filler ochi & filler faţă anti-age din paginile de produs.

 

Recomandarea noastră: Întrucât produsul stimulează microcirculaţia sanguină, nu vă îngrijoraţi dacă după aplicarea iniţială veţi simţi uşoare „furnicături” ale pielii. A nu se folosi produsele in caz ca aveţi alergie la struguri.

 

Produsele cosmetice naturale si bio Yahawi NU conţin parabeni, PEG, glicol, forme de silicon, derivaţi din petrol sau coloranţi artificiali.

Produsele Yahawi NU sunt testate pe animale. Toate produsele sunt cel puţin 95% biodegradabile.

Acesta este un produs artizanal de calitate superioară, realizat în întregime în Italia.