Filler anti-age pentru conturul ochilor Mărește

Filler ochi anti-age cu Acid Hialuronic

YACSV05

Filler anti-age neinjectabil pentru conturul ochilor cu Celule Stem Vegetale şi Acid Hialuronic - 15ml (airless pencil)

Cosmeticele naturale Yahawi sunt produse la Merano, Alpii Italieni

Valabilitate produs (din momentul deschiderii): 12 luni

More details

237,01 lei

Mai multe informatii

Beneficii: Inovatie Yahawi cu filler-ul neinjectabil, airless pencil, cu celule stem din struguri si acid hialuronic.

Yahawi a creat filler-ul anti-age & anti-rid pentru conturul ochilor, ideal pentru a reduce "pungile" si ridurile fine de expresie din jurul ochilor. Este potrivit pentru toate tipurile de ten şi are efect anti-rid imediat datorita consistenţei sale si acţiunii celulelor stem. Foarte util ca remediu de urgenţă dupa o noapte "alba". 

Fillerul nu este injectabil, se aplică exact ca o cremă de faţă sau serum obisnuite, iar avantajele aplicatorului airless sunt: se pastrează proprietătile ingredientelor active pe toata durata folosirii sale, se consumă tot din tub si facilitează 6 luni de folosire zilnică.

Ingredientele principale:

CELULE STEM VEGETALE constituie „inima” plantelor şi o sursă preţioasă de ingrediente naturale active. Chiar dacă sunt „extrase”, extraordinarele lor proprietăţi naturale de protecţie (împotriva căldurii, a frigului, a razelor soarelui etc.) rămân neschimbate, facilitând autoregenerarea şi repararea porţiunilor afectate de factori externi. Celule stem folosite la cremele Yahawi sunt extrase din struguri.

ACIDUL HIALURONIC Moleculele sunt prezente în mod natural în ţesutul nostru conector. Sub formă de gel, acestea conectează fibrele elastice şi de colagen, intensificându-le rezistenţa şi susţinând funcţia protectoare naturală a epidermei. Este utilizat pentru a combate ridurile şi petele de piele.

DARUTOSIDE este un extract dintr-o plantă medicinală originară din Madagascar ce stimulează productia de colagen si procesele de reparare ale pielii, actionând ca un agent anti-inflamator.

INCI:

Aqua [Water], Sodium Hyaluronate (umectant), Albizia julibrissin bark extract (extract de mimosa), Darutoside (extract de Siegesbeckia orientalis),  Vitis Vinifera fruit meristem cell culture (emolient), Sodium benzoate (conservant), Phenoxyethanol (conservant), Glycerin, Ethylhexylglycerin (conservant), Potassium sorbate (conservant), Sodium phytate (agent de chelare). 

Mod de utilizare: Aplicaţi o cantitate mică dimineaţa şi seara, după o curăţare temeinică a feţei, prin masaj delicat până la absorbţia completă.

Recomandarea noastră: Ordinea utilizării produselor, pe ten corespunzător demachiat si incă umed: filler-ul contur de ochi, filler faţă, ser, cremă.

A nu se folosi produsul in caz că aveţi alergie la struguri!

Produsele cosmetice naturale si bio Yahawi NU conţin parabeni, PEG, glicol, forme de silicon, derivaţi din petrol sau coloranţi artificiali.

Cosmeticele Yahawi NU sunt testate pe animale. Toate cosmeticele Yahawi sunt cel puţin 95% biodegradabile.

Acesta este un produs cosmetic artizanal de calitate superioară, realizat în întregime în Italia.