Fiiler anti-age cu acid hialuronic Mărește

Filler anti-age cu Acid Hialuronic

YACSV04

Filler de faţă neinjectabil cu Celule Stem Vegetale extrase din Struguri şi Acid Hialuronic - 15ml (airless pencil)

Cosmeticele naturale Yahawi sunt produse la Merano, Alpii Italieni

Valabilitate produs (din momentul deschiderii): 12 luni

More details

217,18 lei

Mai multe informatii

Beneficii: Protejează-ţi zona "O" a feţei si vei arăta mereu tanără si frumoasă!

Yahawi a creat gamă completă de ingrijire anti-age si anti-rid, iti propune un excelent filler potrivit pentru acele zone ("santuri") ale feţei si gâtului care au nevoie sa fie "umplute". Formula foarte concentrată, este potrivit pentru toate tipurile de ten şi are efect anti-rid imediat, pe riduri deja instalate.

Fillerul nu este injectabil, se aplică exact ca o cremă de faţă sau serum obisnuite, iar avantajele aplicatorului airless sunt: se pastrează proprietătile ingredientelor active pe toata durata folosirii sale, se consumă tot din tub si facilitează 6 luni de folosire zilnică.

Ingredientele principale:

CELULE STEM VEGETALE constituie „inima” plantelor şi o sursă preţioasă de ingrediente naturale active. Chiar dacă sunt „extrase”, extraordinarele lor proprietăţi naturale de protecţie (împotriva căldurii, a frigului, a razelor soarelui etc.) rămân neschimbate, facilitând autoregenerarea şi repararea porţiunilor afectate de factori externi. Celule stem folosite la cremele Yahawi sunt extrase din struguri.

ACIDUL HIALURONIC Moleculele sunt prezente în mod natural în ţesutul nostru conector. Sub formă de gel, acestea conectează fibrele elastice şi de colagen, intensificându-le rezistenţa şi susţinând funcţia protectoare naturală a epidermei. Este utilizat pentru a combate ridurile şi petele de piele.

INCI:

Aqua [Water], Sodium Hyaluronate (umectant), Glycine max meristem fruit cell culture, Vitis Vinifera fruit meristem cell culture (emolient), Phenoxyethanol (conservant), Ethylhexylglycerin (conservant), Sodium benzoate (conservant), Potassium sorbate (conservant), Sodium phytate (agent de chelare) Citric acid. 

 

Mod de utilizare: Aplicaţi o cantitate mică dimineaţa şi seara, după o curăţare temeinică a feţei, prin masaj delicat până la absorbţia completă.

Recomandarea noastră: De preferat sa fie aplicat pe frunte, pe pliurile nazolabiale, acolo unde sunt riduri de expresie, sau pe gât. De evitat zona conturului ochilor. Filler-ul este folosit in completarea cremei si a serului, fiecare produs având rolul său in ritualul de ingrijire al feţei.

A nu se folosi produsul in caz ca aveţi alergie la struguri!

Produsele cosmetice naturale si bio Yahawi NU conţin parabeni, PEG, glicol, forme de silicon, derivaţi din petrol sau coloranţi artificiali.

Cosmeticele Yahawi NU sunt testate pe animale. Toate cosmeticele Yahawi sunt cel puţin 95% biodegradabile.

Acesta este un produs cosmetic artizanal de calitate superioară, realizat în întregime în Italia.