Reduceri! Pachet Burro Bio 3 Mărește

Pachet Burro Bio 3

YABB06

Pachetul Burro Bio 3 conţine cremă de mâini şi cremă de corp cu unt bio.

Cosmeticele naturale Yahawi sunt produse la Merano, Alpii Italieni. 

Valabilitate produse (din momentul deschiderii): 12 luni

More details

158,96 lei

Instead of 227,09 lei

Mai multe informatii

Beneficii: Cremă de mâini ideală pentru mâini deshidratate şi uscate, cu smântână obţinută din laptele unor ferme multipremiate din zona Alpilor Italieni. Fiind nutritivă şi hidratantă, crema este o dezmierdare pentru mâini. Nu este unsuroasă şi se absoarbe rapid.

Emană un parfum plăcut.

Potrivita pentru toate tipurile de piele, crema de corp este emolientă şi hidratanta, nutritivă şi calmanta, cu smântână obţinută din laptele unor ferme multi-premiate din zona Alpilor Italieni

Restabileşte şi menţine hidratarea corectă a pielii. Nu este unsuroasă şi se absoarbe rapid.

Ingrediente principale:

UNT ORGANIC era folosit încă din cele mai vechi timpuri în zonele montane pentru a calma pielea după arsuri sau pentru a le proteja de efectele vremii nefavorabile. Untul este apreciat în lumea cosmeticelor pentru că hrănește și hidratează pielea, ajută la menținerea sănătății pielii și o protejează de factorii externi. Untul folosit în produsele Yahawi este organic certificat, iar laptele organic din care este produs provine de la ferme controlate din Tirolul de Sud. 


ULEI DE MIGDALE DULCI BIO poate fi folosit pentru numeroase probleme ale pielii, ale parului si, in mod particular, ale fetei. Este excelent pentru hidratarea pielii uscate, a buzelor crapate, ajuta impotriva psoriazisului, eczemelor dar si alte forme de dermatita, poate fi folosit pentru a inlatura machiajul.

 

INCI:

Vezi descriere de la crema de corp  şi crema de mâini  cu unt bio din pagina de produs.

Produsele cosmetice naturale si bio Yahawi NU conţin parabeni, PEG, glicol, forme de silicon, derivaţi din petrol sau coloranţi artificiali.

Produsele Yahawi NU sunt testate pe animale. Toate produsele sunt cel puţin 95% biodegradabile.

Acesta este un produs artizanal de calitate superioară, realizat în întregime în Italia.

Pack content