Reduceri! Pachet Burro Bio 1 Mărește

Pachet Burro Bio 1

YABB04

Pachetul Burro Bio 1 contine balsam de buze si crema de maini

Cosmeticele naturale Yahawi sunt produse la Merano, Alpii Italieni. 

Valabilitate produse (din momentul deschiderii): 12 luni

More details

111,76 lei

Instead of 159,66 lei

Mai multe informatii

Beneficii: Cremă de mâini ideală pentru mâini deshidratate şi uscate, cu smântână obţinută din laptele unor ferme multipremiate din zona Alpilor Italieni. Fiind nutritivă şi hidratantă, crema este o dezmierdare pentru mâini. Nu este unsuroasă şi se absoarbe rapid.

Emană un parfum plăcut.

Yahawi a inteles dorinţa femeilor si a creat un balsam de buze excelent, un tratament zilnic pentru buzele crăpate şi deshidratate.

Ajută la refacerea barierei pielii şi la hidratarea naturală a buzelor. Se aplică extrem de usor si igienic.

Balsamul are in componenta 5 emolienti (ulei de ricin, ulei de floarea soarelui, ulei de migdale dulci, ulei de Jojoba si unt de Karitè), ceara de albineulei de argan si vitamina E.

Emană un parfum extrem de plăcut (parfum natural fără alergeni).

 

Ingrediente principale:

UNT ORGANIC Untul era folosit încă din cele mai vechi timpuri în zonele montane pentru a calma pielea după arsuri sau pentru a le proteja de efectele vremii nefavorabile. Untul este apreciat în lumea cosmeticelor pentru că hrănește și hidratează pielea, ajută la menținerea sănătății pielii și o protejează de factorii externi. Untul folosit în produsele Yahawi este organic certificat, iar laptele organic din care este produs provine de la ferme controlate din Tirolul de Sud

ULEI DE MIGDALE DULCI BIO poate fi folosit pentru numeroase probleme ale pielii, ale parului si, in mod particular, ale fetei. Este excelent pentru hidratarea pielii uscate, a buzelor crapate, ajuta impotriva psoriazisului, eczemelor dar si alte forme de dermatita, poate fi folosit pentru a inlatura machiajul.

 

INCI:

Vezi descriere de la crema de mâini  si balsamul de buze cu unt bio din pagina de produs.

 

Produsele cosmetice naturale si bio Yahawi NU conţin parabeni, PEG, glicol, forme de silicon, derivaţi din petrol sau coloranţi artificiali.

Produsele Yahawi NU sunt testate pe animale. Toate produsele sunt cel puţin 95% biodegradabile.

Acesta este un produs artizanal de calitate superioară, realizat în întregime în Italia.

Pack content