Echipa Purezza este motivată de pasiunea pentru produse italienești de calitate, iar aventura noastră începe cu brandul de cosmetice naturale Yahawi.

Not tested on animals, no parabeni,no siliconi, no parafine

Armonia dintre tradițiile alpine și necesitățile vieții moderne a inspirat cremele Yahawi, prin intermediul ingredientelor complet naturale - celule stem vegetale extrase din struguri, gălbenele de munte, extract de floare de colț, sunătoare, arnica, castan sălbatic, argan pur, unt bio, extract de melc, acid hialuronic etc. Eficiente și ultra-hidratante, ele regenerează pielea, o protejează de efectele îmbătrânirii și o hrănesc în profunzime.

Toate cele 31 de produse aflate in portofoliul Purezza in acest moment, sunt confecționate artizanal în Italia (mai precis, la Merano, în Tirolul de Sud, o provincie celebră pentru bogăția de plante medicinale) și nu conțin parabeni, glicoli, silicon, conservanți sau coloranți artificiali. De asemenea, printre componentele pure nu se regăsesc alergeni.

Istoria Yahawi e strâns legată de cea a orașului Merano - la începutul secolului trecut, s-a descoperit că apele locale au proprietăți terapeutice rare. Curând, zona a devenit faimoasă pentru spa-urile și băile sale termale, iar astfel a început o lungă tradiție în wellness de care s-au bucurat artiști, oameni de știință, familii regale și scriitori. Cu microclimatului său blând și vegetația mediteraneană bogată. Merano a devenit un simbol al longevității și al armoniei cu natura.

Doris Adang, creatoarea Yahawi, are peste 25 de ani de experiență în wellness și tratamente holistice. Și-a petrecut cea mai mare parte a carierei ca manager tehnic al mai multor conace și spa-uri din Tirolul de Sud, devenind și masterand internațional în masaj Bowen.

Doris a învățat să valorifice beneficiile naturii încă din copilărie, când folosea ingrediente din împrejurimi pentru a prepara creme în casă, alături de mama și bunica ei.

După testarea la Universitatea din Ferrara, primele care s-au bucurat de beneficiile cremelor Yahawi au fost chiar clientele unuia dintre spa-urile manageriate de Doris. Efectele binefăcătoare s-au făcut simțite imediat, deci următorii pași s-au derulat în mod natural - au urmat participarea la târguri internaționale și extinderea către restul Europei.

Angajamentul nostru de a rămâne în armonie cu natura se regăsește și designul ambalajelor - acestea nu sunt doar biodegradabile în proporție de 95%, ci și proiectate în așa fel încât conținutul să nu devină niciodată contaminat de către microbii din exterior, mulțumită sistemului airless.

Pielea este cel mai mare organ al corpului, iar 60% din elementele cu care intră în contact ajung în sânge. De aceea, cremele Yahawi sunt create special pentru a îmbunătăți și menține sănătatea pielii. În plus, se absorb foarte ușor, deci indiferent dacă le aplicați seara sau dimineața înainte de plecare, nu vă vor păta niciodată îmbrăcămintea.

Produsele Yahawi se adresează celor care sunt atenți la fiecare element cu care intră în contact, care sunt preocupați de un stil de viață sănătos și care aleg în mod rațional cosmetice naturale, de calitate.