Reduceri! Duo Anti-Age Mărește

Duo Anti-Age

YAHFILLERS

Duo anti-age cu celule stem din struguri si acid hialuronic

Filler anti-age  pentru conturul ochilor si filler anti-age pentru faţă si gât (neinjectabile) cu Celule Stem Vegetale şi Acid Hialuronic - 15ml (airless pencil)

Cosmeticele naturale Yahawi sunt produse la Merano, Alpii Italieni. 

Valabilitate produse (din momentul deschiderii): 12 luni

More details

363,00 lei

Instead of 454,18 lei

Mai multe informatii

Beneficii:

  1. Filler de faţă neinjectabil cu Celule Stem Vegetale extrase din Struguri şi Acid Hialuronic, un excelent filler potrivit pentru acele zone ("santuri") ale feţei si gâtului care au nevoie sa fie "umplute". Formula foarte concentrată, este potrivit pentru toate tipurile de ten şi are efect anti-rid imediat, pe riduri deja instalate.
  2. Filler-ul anti-age & anti-rid pentru conturul ochilor, ideal pentru a reduce "pungile" si ridurile fine de expresie din jurul ochilor. Este potrivit pentru toate tipurile de ten şi are efect anti-rid imediat datorita consistenţei sale si acţiunii celulelor stem. Foarte util ca remediu de urgenţă dupa o noapte "alba".

Filler-ele nu sunt injectabile, se aplică exact ca o cremă de faţă sau serum obisnuite, iar avantajele aplicatorului airless sunt: se pastrează proprietătile ingredientelor active pe toata durata folosirii sale, se consumă tot din tub si facilitează 6 luni de folosire zilnică.

Ingredientele principale:

CELULE STEM VEGETALE constituie „inima” plantelor şi o sursă preţioasă de ingrediente naturale active. Chiar dacă sunt „extrase”, extraordinarele lor proprietăţi naturale de protecţie (împotriva căldurii, a frigului, a razelor soarelui etc.) rămân neschimbate, facilitând autoregenerarea şi repararea porţiunilor afectate de factori externi. Celule stem folosite la cremele Yahawi sunt extrase din struguri.

ACIDUL HIALURONIC Moleculele sunt prezente în mod natural în ţesutul nostru conector. Sub formă de gel, acestea conectează fibrele elastice şi de colagen, intensificându-le rezistenţa şi susţinând funcţia protectoare naturală a epidermei. Este utilizat pentru a combate ridurile şi petele de piele.

Mod de utilizare: Aplicaţi o cantitate mică dimineaţa şi seara, după o curăţare temeinică a feţei, prin masaj delicat până la absorbţia completă.

Recomandarea noastră: Ordinea utilizării produselor, pe ten corespunzător demachiat si incă umed: filler-ul contur de ochi, filler faţă, ser, cremă.

A nu se folosi produsul in caz că aveţi alergie la struguri!

INCI:

Vezi descriere de la filler anti-age pentru faţă si gât si filler anti-age pentru conturul ochilor in paginile de produs.

 

Produsele cosmetice naturale si bio Yahawi NU conţin parabeni, PEG, glicol, forme de silicon, derivaţi din petrol sau coloranţi artificiali.

Produsele Yahawi NU sunt testate pe animale. Toate produsele sunt cel puţin 95% biodegradabile.

Acesta este un produs artizanal de calitate superioară, realizat în întregime în Italia.

Pack content