Nou Reduceri! Pachet Viso Extract de Melc Mărește

Pachet Viso Extract de Melc

YAASP08

Pachet Viso contine crema de faţă si contur de ochi cu extract de melc

Cosmeticele naturale Yahawi sunt produse la Merano, Alpii Italieni. 

Valabilitate produse (din momentul deschiderii): 12 luni

More details

378,00 lei

Instead of 473,03 lei

Mai multe informatii

Beneficii: Cremă  de faţă  nutritivă si hidratantă potrivită pentru toate tipurile de ten. Indicată pentru tenurile tinere, cu impurități, sensibile și delicate. Produs recomandat cu precădere pentru pielea tânără cu tendinţe de apariţie a petelor/acneei şi pentru pielea sensibilă. Ușoară și non grasă, contribuie la menținerea unei hidratări corecte a tenului, conferindu-i un aspect mai tonic și luminos.

 

BeneficiiCrema restructurantă pentru conturul ochilor cu Extract de Melc si Acid Hialuronic, potrivită pentru zona delicată din jurul ochilor, contribuie la menținerea elasticității corecte și la hidratarea inclusiv a tenurilor sensibile și foarte delicate. Iti aplici conturul de ochi natural de la Yahawi si ochii nu iti vor lacrima!

 

Ingrediente principale: 

EXTRACT DE MELC (HELIX ASPERSA) prin conţinutul său de proteine este cu precădere adecvat restabilirii unui aspect sănătos, tânăr şi tonic al pielii. Îmbunătăţeşte elasticitatea, atenuează imperfecţiunile, acneea, cicatricile, semnele de întindere, precum şi arsurile obişnuite şi cele cauzate de lichide fierbinţi.

UREE este un activ cosmetic foarte utilizat în preparatele dermatologice, îndeosebi pentru aplicații pe pielea afectată de eczeme, dermatite, psoriazis, seboree și alte afecțiuni cutanate. Urea este un factor natural de hidratare ce se regăseşte în mod natural în piele. 

ACIDUL HIALURONIC Moleculele sunt prezente în mod natural în ţesutul nostru conector. Sub formă de gel, acestea conectează fibrele elastice şi de colagen, intensificându-le rezistenţa şi susţinând funcţia protectoare naturală a epidermei. Este utilizat pentru a combate ridurile şi petele de piele.

CALENDULA MONTANA (Calendula Officinalis)

ULEI DE MIGDALE DULCI BIO (Prunus amygdalus dulcis)

 

INCI:

Vezi descriere de la crema de faţă cu extract de melc si crema contur ochi cu extract de melc din pagina de produs.

 

Produsele cosmetice naturale si bio Yahawi NU conţin parabeni, PEG, glicol, forme de silicon, derivaţi din petrol sau coloranţi artificiali.

Produsele Yahawi NU sunt testate pe animale. Toate produsele sunt cel puţin 95% biodegradabile.

Acesta este un produs artizanal de calitate superioară, realizat în întregime în Italia.

Pack content