O selectie din produsele Yahawi poate fi regasita si in magazine multibrand, showroom Purezza, farmacii si magazine online partenere.

MioBio logo

MioBio - cosmetice organice – boutique chic de brand-uri alese, cosmetice bio şi 100% naturale de prin lume sau fabricate în România.
 
Toate gamele au la bază extracte naturale din plante, uleiuri şi unturi fine, ape florale şi uleiuri esenţiale din cele mai diverse şi includ produse care acoperă o îngrijire completă – creme pentru ten şi corp, loţiuni, săpunuri, geluri de duş, şampoane, săruri de baie, uleiuri şi parfumuri naturale.
 
Brand-urile sunt foarte atent selecţionate, din zone cu tradiţie în industria bio, iar portofoliul de produse include mărci cu prezenţă globală, dar și mărci de nișă sau produse cosmetice de manufactură, realizate în serii limitate.

Str. Jules Michelet nr. 9, Bucureşti
(zona Piața Romană / din Magheru / vis-a-vis de Ambasada Marii Britanii)

Program

luni-vineri: 11:00 - 19:30
sâmbătă: 11:00 - 18:00
duminică: închis

--------------------------

Cea mai buna selectie de produse naturale si organice pentru ingrijire!

Nascut din pasiunea pentru frumusete si tinerete fara batranete, dar si din dorinta de a gasi “Sfantul Graal” al ingrijirii cosmetice, sustinem folosirea produselor fara chimicale, substante sintetice si iritante pentru piele!

Skinmagia.ro este magazinul online cu produse unice in Romania, dar si cu recomandari pe masura dorintelor si nevoilor unei ingrijiri naturale si sanatoase, pentru intreaga familie!

www.skinmagia.ro

--------------------------